Jul 112012
 

De tickets zijn geboekt. Ik zal van 18 augustus t/m 8 september in Nederland zijn, primair om te werken aan een artikel met mijn collegae in Leiden. Maar ik zal ook gelegenheid hebben voor deze of gene fietstocht en glas bier.

Ik kan natuurlijk in een anoniem hotel gaan zitten, maar het lijkt me leuker om hier en daar te logeren. Mocht je me dus een paar nachten willen huisvesten in Amsterdam of Leiden, stuur me dan een email.

En voor de Roozevelds: ja, ik kom naar Spa.

  2 Responses to “Zomer in Nederland”

  1. En we kunnen de traditie voortzetten: picknicken in het Amsterdamse Bostheater!

    • Yes! Daar had ik nog niet eens over nagedacht. De eerste week komt het best in aanmerking, dus dinsdag 21 of woensdag 22. Het weer moet wel meewerken natuurlijk.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1,697 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

   
© 2012 Aron Beekman Suffusion theme by Sayontan Sinha