Morgen vlieg ik naar Nederland. Op donderdag werk ik in Leiden, ‘s avonds kom ik naar Amsterdam. Graag zou ik gaan schaatsen om 21.00u op de Jaap Edenbaan, als het niet plenst van de regen. Zijn hier gegadigden voor?

Daarna zal ik mij naar Nereus (Amsteldijk 130A) begeven, aangezien daar een borrel wordt gehouden na de allerlaatste outdoor van Edmond Angenot—waar ik zelf niet aan mee kan doen. Ik hoop daar velen te treffen. Het wachtwoord om bij Nereus binnen te komen is “LvV Beekman”. Of je kunt me proberen te bellen op 06 – 47 566 792.

Update  ik ga niet schaatsen, en tracht vanaf zeg 22.00u op Nereus te zijn.

 

  One Response to “Donderdag 20/12 schaatsen + borrel”

  1. Aron! Heb net een hele zwik blogs gelezen over de herfstkleuren, de taal, het eten, het fietsen, je nieuwe appartement enzovoorts en zo verder. Erg leuk te lezen. Wel mist er wat info: info over Japanse vrouwen. Ik hoorde van mijn klasgenoot B.K. dat daar veel over te zeggen moet zijn.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

   
© 2012 Aron Beekman Suffusion theme by Sayontan Sinha