30th December 2013 22:36JST  Add comments

We zijn voor een paar dagen in Amsterdam op bezoek. Velen van jullie hebben we inmiddels ontmoet, maar bij iedereen langsgaan is helaas niet mogelijk. De dag vóór de terugreis, op 1 januari, zijn we daarom vanaf 16.30u tot zeg 19.00u in Café Vrijdag op de hoek Amsteldijk/Vrijheidslaan. Hopelijk kunnen we velen dan een gelukkig Nieuwjaar wensen.

 

 

  One Response to “Borrel in Amsterdam 1 januari 2014”

  1. Hallo Aron,

    Hoe is het leven in Japan. Heb gisteren voor het eerst weer eens op de fiets gezeten dit jaar, prachtig weer! Kon er niet bij zijn op 1 jan, want was toen aan het skiën. Werkt je RSS feed nog? Ik krijg nu fout meldingen.

    Groet

    Adri

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2,869 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

   
© 2012 Aron Beekman Suffusion theme by Sayontan Sinha